Ελεύθερο internet σε Κολυμπάρι και Καστέλλι

ΟΙ δήμοι Κισάμου και Κολυμβαρίου, στο πλαίσιο της ενεργούς συμμετοχής του στην  Κοινωνία της Πληροφορίας, ενέταξαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κοινωνία της Πληροφορίας” και ολοκλήρωσαν, εντός του 2009, το έργο με τίτλο «Προώθηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών και εφαρμογών στον Δήμο Κισάμου και στο δήμο Κολυμβαρίου αντίστοιχα, μέσω της Υλοποίησης Έργου Επίδειξης των Ευρυζωνικών Δικτύων και Εφαρμογών».

Στόχος του έργου είναι να παράσχει στους δημότες και στους επισκέπτες των δύο περιοχών ελεύθερη πρόσβαση στο Internet, από επιλεγμένα σημεία του Δήμου (Hotspots) και με σκοπό την επαφή του ευρύτερου κοινού με την Κοινωνία της Πληροφορίας και την ανάπτυξη των υπηρεσιών και των εφαρμογών της Ευρυζωνικότητας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του προαναφερθέντος έργου οι δύο δήμοι οργανώνουν ενημερωτικές ημερίδες. Ο Δήμος Κισάμου διοργανώνει τη Δευτέρα, 12 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Η Ευρυζωνικότητα στον Δήμο Κισάμου” κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί το παραπάνω έργο ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση. Αντίστοιχα, ο Δήμος Κολυμβαρίου, την Τρίτη 13 Απριλίου και ώρα 19:00 διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κολυμβαρίου ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Δωρεάν Πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Internet) στο Δήμο Κολυμβαρίου”.

[Νέος Κήρυκας]