Έτοιμοι για πόλεμο οι κάτοικοι στο Μάραθος Μαλεβιζίου!

Φωνή λαού, οργή Θεού! “Βράζει” η τοπική κοινωνία στο Μάραθος και το Μαλεβίζι, την ώρα που κάποια συμφέροντα οικονομικά ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην περιοχή. Αποκλειστικό ρεπορτάζ και συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο!

Απο το Creteplus

Η Λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του χωριού Μάραθος Μαλεβιζίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουλίου με θέμα την εγκατάσταση βιομηχανικής κλίμακας Ανεμογεννητριών και Φωτοβολταϊκών σε χιλιάδες στρέμματα στη περιοχή (παρουσία Δημοτικών παραγόντων και πλήθους κόσμου της τοπικής κοινωνίας), αποφάσισε ομόφωνα με ένα βροντερό ΟΧΙ!
Όπως τόνισαν οι συμμετέχοντες στη συνέλευση, στην τοπική κοινωνία έγινε αντιληπτό ότι οι επενδύσεις αυτής της κλίμακας θα προκαλέσουν αναπόφευκτη και μη αναστρέψιμη καταστροφή στο φυσικό περιβάλλον, θα αφανίσουν παραδοσιακές ασχολίες, θα εκτοπίσουν τους ντόπιους κατοίκους από τις εστίες τους και τα δελεαστικά ανταποδοτικά οφέλη που υπόσχονται οι εταιρίες και οι δορυφόροι τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα είναι ψίχουλα μπροστά στα τεράστια κέρδη που θα καρπωθούν.

Το Παγκρήτιο Δίκτυο κατά των βιομηχανικών ΑΠΕ ετοιμάζει προσφυγή στο ΣτΕ για τις άδειες που εντάχθηκαν στο Fast Track παραμονές των εκλογών και αφορούν μεγάλες επενδύσεις ΑΠΕ στην Κρήτη.

“Η συσπείρωση της κοινωνίας των πολιτών της Κρήτης στην προσπάθεια να αποτρέψουμε τη λεηλασία του τόπου μας και να αποφασίσουμε εμείς για την ανάπτυξη που θέλουμε σε αυτόν, είναι το αισιόδοξο μήνυμα ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και μπορούμε να αισιοδοξούμε για το αποτέλεσμα. Οι μάχες που πρέπει να δοθούν είναι πολλές και ο πόλεμος μόλις άρχισε- Η υπερηφάνεια, η λεβεντιά και η αξιοπρέπεια της Κρήτης δεν κατακτήθηκε ποτέ!
Αν θέλουν να καταλάβουν την Κρήτη με δικτατορικούς νόμους Fast Track που αποφάσισαν οι εθνικοί μας ταγοί στα πλαίσια μιας εθνικής προδοσίας, η απάντηση μας είναι: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που συνοδεύει το συγκλονιστικό ντοκουμέντο, το οποίο δημοσιεύει σήμερα το CretePlus

Ακούστε το και σταθείτε ιδιαιτερα μετα το 1.58.10. στο ξεσπασμα ενος νεαρου κτηνοτροφου: