Argentine Tango Show & Ζωντανή Ορχήστρα Tango

24/7/2010

Διοργάνωση Σχολή Χορού «Εν χορώ»

Τόπος Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ώρα 22.00

Είσοδος  15 €

Η Σχολή Χορού «Εν χορώ» ως φορέας  Οργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων εν΄ οψη του Διεθνούς Φεστιβάλ Αργεντίνικου Τάνγκο,  7Ο International  Tango Greece Festival που για πρώτη φορά  φιλοξενείται  στα Χανιά  από 21 έως 25 Ιουλίου, παρουσιάζει  το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα 22.00, το All Masters Show ένα μοναδικό χορευτικό Tango θέαμα με την συμμετοχή των κορυφαίων  Αργεντίνων δασκάλων και χορευτών :

Fabian Salas & Lola Diaz

Mariano “Chicho”  Frumboli & Juanna Sepulveda

Sebastian Arce & Mariana Montes

Sebastian Achaval & Roxana Suarez

Diana & Juan Camerlingo .

Μουσικά την βραδιά θα πλαισιώσει  η ορχήστρα Locos De Atar , σχήμα τάνγκο από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο μετράει πλήθος εμφανίσεων σε συναυλίες και milongas, σε όλη την Ελλάδα και  έχουν  ήδη αποσπάσει πολύ καλές κρητικές από Έλληνες και Αργεντίνους μουσικούς και χορευτές.

Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει βραδιά χορού για όσους επιθυμούν να χορέψουν.

7Ο International Tango Greece Festival

Tο International Tango Greece Festival κάθε χρόνο οργανώνεται υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής και απευθύνεται στους φίλους του αργεντίνικου tango στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φιλοσοφία του είναι να συνδυάσει το χορό του tango με ολιγοήμερες διακοπές. Το πρόγραμμα  του  φεστιβάλ περιλαμβάνει μαθήματα από διάσημους και αναγνωρισμένους παγκοσμίως  αργεντίνους δασκάλους, βραδιές με ζωντανή μουσική – χορό (milongas) και Tango Show κάθε βράδυ από 21 εως 25 Ιουλίου στο  Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι ) και φυσικά το All  Master Show. Για περισσότερες πληροφορίες στο  www.tangogreecefestival.com και  στα τηλέφωνα της διοργανώτριας Romina Tumini 6937032400 & 2106777348 καθώς και στο  www.enhoro.com και  στο τηλέφωνο 28210-74200  της  σχολή χορού «Εν χορώ».