Η μετάβαση του ενημερωτικού portal Χανιά Νύχτα+Μέρα μετά από μιά σειρά τεχνικών και άλλωνπροβλημάτων θα καθυστερήσει λίγο ακόμα…

Απο τη 1 Φεβρουαρίου 2012 έως 05/3/13, οι επισκεψιμότητα του μπλογκ είναι 1.800.000 προβολές απο 78.000 μοναδικούς χρήστες και αν σε αυτούς τους αριθμούς προστεθούν οι 900.000 επισκέψεις και οι 100.000 επισκέπτες απο την προηγούμενη λειτουργία του σάϊτ απο την άνοιξη του 2010, πάμε στα 2,7 εκατομμύρια επισκέψεις και 178.000 μοναδικούς επισκέπτες!!! Κάτι που δείχνει ότι το χανιώτικο και κρητικό κοινό, είναι σταθερό και επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά την ιστοσελίδα μας.

Μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, τα βήματα που κάνουμε είναι αργά, αλλά πιστεύουμε είναι πάνω στις αρχές μας και στην ποιότητα που θέλουμε να δώσουμε στους επισκέπτες της πάνω απ’ολα φιλικής και χρηστικής ιστοσελίδας μας !!!

Να προσθέσουμε ότι βλέπουμε με χαρά να μας αντιγράφουν και άλλα τοπικά σάϊτ, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες κινήσεις, που σημαίνει πως, ότι κάνουμε, έχει απήχηση και σε παλαιότερους και σε νεώτερους του χώρου. Βέβαια οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να πιστεύει κανείς πολυ σε ότι κάνει…

Το ΧΑΝΙΑ ΝΥΧΤΑ+ΜΕΡΑ κατεβαίνει πλέον δυναμικά στην αγορά με πακέτα προσφορών και με ένα απόλυτα λειτουργικό και φιλικό ιστότοπο για τα ΧΑΝΙΑ και την ΚΡΗΤΗ !!!

xn+m

facebook

twitter