Νέο κατάστημα Public στα Χανιά!

public_3D_logoΠερισσότερους από 13 εκατ. επισκέπτες υποδέχτηκαν τα Public το 2012! Συνεχίζεται η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων Public με νέα καταστήματα στη Νέα Σμύρνη, στου Ζωγράφου και στα Χανιά!


Περισσότερους από 13 εκατ. επισκέπτες υποδέχτηκαν τα καταστήματα Public μέσα στο 2012. Τα υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας έρχονται ως επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς για την αλυσίδα, μιας χρονιάς που προσδιορίστηκε από τη στρατηγική συνεργασία με τη WIND για τη διάθεση του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών της κι από το διπλασιασμό των καταστημάτων σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών.

Το 2013, βρίσκει τα Public (www.public.gr) με δυναμικό πλάνο ανάπτυξης που προβλέπει την ενδυνάμωση της παρουσίας τους τόσο στην Αττική, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχοντας πρόσφατα εντάξει στο δίκτυό τους ένα νέο, μεγάλο κατάστημα σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης,  η αλυσίδα Public προχωρά στο άνοιγμα νέων σημείων στου Ζωγράφου και στα Χανιά, ενώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο αναμένονται δύο ακόμα καταστήματα στην Κατερίνη και στα Τρίκαλα.

Με το άνοιγμα των νέων καταστημάτων στη Νέα Σμύρνη, Ελευθερίου Βενιζέλου 45, στου Ζωγράφου, (Ούλωφ Πάλμε 44) και στα Χανιά (Χατζημιχάλη Γιάνναρη 40-42), τα Public (www.public.gr) αριθμούν πλέον συνολικά 23 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο κι 1 ηλεκτρονικό κατάστημα επιταχύνοντας την ανάπτυξη του concept.

Διαθέτοντας την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, περισσότερες από 100 συσκευές tablets και smartphones live για δοκιμή από τον τελικό καταναλωτή μια ευρεία συλλογή τίτλων gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών και μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων, τα Public αναμένεται ότι θα κερδίσουν και φέτος το ενδιαφέρον του κοινού.