Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τους επαίτες στην πόλη των Χανίων

epaitesΔεκάδες επαίτες προσάγονται τις τελευταίες ημέρες στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση για να δοθεί ένα τέλος στην απαράδεκτη εικόνα ανθρώπων που ζητιανεύουν στα πεζοδρόμια ή στα φανάρια.

Άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και προελεύσεων οδηγούνται από τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων στο Τμήμα όπου τους υποβάλλονται μηνύσεις.

Όπως όλα δείχνουν μια από τις πρώτες άμεσες ενέργειες του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων κ.Αρτέμη Κουτσαυτάκη, είναι να απομακρυνθούν από την πόλη των Χανίων οι πάσης φύσεως επαίτες και – το κυριότερο – να δημιουργηθεί ένα «κλίμα» που θα αποτρέπει την επανεμφάνισή τους.

Το γεγονός είναι πως η εμφάνιση και μάλιστα σε μόνιμη βάση δεκάδων επαιτών σε πλατείες, πεζοδρόμια και φανάρια, της πόλης των Χανίων, είχε προκαλέσει μιαν ιδιαίτερα άσχημη «εικόνα» και πολλά παράπονα από τους πολίτες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ειδικά ενόψει και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, η εκστρατεία απομάκρυνσης των επαιτών αναμένεται να ενταθεί.

flashnews