Θα πουλούσε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών νεαρή χανιώτισσα

nark_carnΤο καρναβάλι του Ρεθύμνου και τα αποκριάτικα πάρτι που γίνονται αυτό το διάστημα ήταν η αγορά-στόχος για μία Χανιώτισσα, η οποία ξεκίνησε με μία αρκετά ικανή ποσότητα ναρκωτικών για πωλήσεις στο γειτονικό νομό.

Τα σχέδιά της πάντως τα χάλασαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου, οι οποίοι τη συνέλαβαν την ώρα που έβγαινε από το ξενοδοχείο της για να πάει στο πάρτι.

Σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, καθώς και μεγάλος αριθμός παραισθησιογόνων χαπιών, κυρίως XTC. Σε έρευνες που ακολούθησαν στα Χανιά, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, δύο Χανιώτες, οι οποίοι φαίνεται πως ήταν συνεργοί της Χανιώτισσας.

Ειδικότερα, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου στην ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών σκύλου και παρουσία Εισαγγελέα, ελέγχθηκαν τρία σπίτια στα Χανιά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρίμματα χασίς και τέσσερα μικρά δένδρα ινδικής κάνναβης. Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Αστυνομία.

prismnews