Untitled5H Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου Χανίων σας προσκαλεί στην εκδήλωση Παρουσίασης του βιβλίου «Λαϊκή μουσική παράδοση και Καλλιτέχνες του Αποκορώνου» με την υποστήριξη του Δήμου Αποκορώνου, του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία» την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:10 στους  Αγίους   Πάντες Αποκορώνου, αίθουσα του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία».

Παρουσίαση του βιβλίου “Λαϊκή μουσική παράδοση και καλλιτέχνες του Αποκόρωνα” των Γιάννη Λεντάρη και Γιώργου Γιακουμινάκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 8:15 μ.μ. στο Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου Κοινωφελές Ιδρυμα “Αγία Σοφία”, στους Αγίους Πάντες Αποκορώνου.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου Χανίων, (που είναι εκδότης του βιβλίου) με την υποστήριξη του Δήμου Αποκορώνου, του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Αγία Σοφία”.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Βαγγέλης Κακατσάκης, δημοσιογράφος, συγγραφέας, ποιητής και ο Σήφης Μιχελογιάννης, πρώην βουλευτής.

Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο Γιάννης Κριαράκης, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι οργανωτές και οι συγγραφείς του βιβλίου.