Ρώσοι τουρίστες στην Κρήτη: Αύξηση 55%

rwss_tourΤο 2014 θα είναι ακόμη καλύτερη η τουριστική χρονιά για την Κρήτη. Όλες οι μέχρι τώρα ενδείξεις αυτό λένε. Αυτό πιστεύει κι ο Τάκης Καλουτσάκης , πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου.

Λέει: “Υπάρχει πράγματι μια δυναμική ζήτησης .Οι τουρίστες εκτιμούν ιδιαίτερα τις καθαρές θάλασσες της Κρήτης , την πολυμορφικότητα στο περιβάλλον, το καλό φαγητό”.

Στο μεταξύ ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν  φέτος η αύξηση Ρώσων τουριστών στο νησί, μια αύξηση, που αγγίζει το 55 %. Ο Μανώλης Απλαδιανάκης, διευθυντής τουριστικού  πρακτορείου, που δραστηριοποιείται στην ρώσικη αγορά, μέσα πό την εφημερίδα “Πατρίς” του Ηρακλείου, τονίζει: “Του χρόνου θα έχουμε περισσότερους Ρώσους τουρίστες στην Κρήτη, αρκεί να γίνουν  προσεκτικοί χειρισμοί σε ορισμένα θέματα. Ποιά είναι αυτά; Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες σε λογικές τιμές”.

Όλα δείχνουν, ότι ένα τεράστιο κύμα τουριστών, που ξεκινά από την Ρωσία φτάνει στην Ελλάδα και βέβαια στην Κρήτη, που αγαπούν ιδιαίτερα οι Ρώσοι.

Αν όλα πάνε καλά και υπάρξει βελτίωση στις υποδομές του νησιού, ίσως τα επόμενα χρόνια να μιλάμε για “πλημμύρα” Ρώσων τουριστών στην Κρήτη, που θεωρείται πλέον τουριστικός μαγνήτης στην Μεσόγειο για τους ορθόδοξους χριστιανούς του Βορρά. Είναι , άλλωστε, και η ορθοδοξία ένας δυνατός συνδετικός κρίκος Ρωσίας-Ελλάδας.

kritikaepikaira.gr