Η επίκαιρη κωμωδία του Βασίλη Μαυρομάτη «Μας διαλύσανε» στα Χανιά 12-16/3

mas-dialisane

   Αποφασίσαμε, οι συνεργάτες μου κι εγώ, να ανεβάσουμε ξανά την παράσταση με το έργο «ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ», κυρίως λόγω της επιθυμίας μεγάλου αριθμού από το θεατρόφιλο κοινό των Χανίων, οι οποίοι εξέφρασαν το παράπονο ότι, με τις τρεις μόνο παραστάσεις που παίχτηκε το έργο ίσα-ίσα που πρόλαβαν να το πληροφορηθούν, όχι όμως και να το δουν.
   Τον Μάρτη λοιπόν του 2014 και πιο συγκεκριμένα στις 12,13,14,15 Μαρτίου ώρα 9.30μ.μ και στις 16 Μαρτίου ώρα 8.30μ.μ στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, θα πραγματοποιηθούν αυτές οι νέες πέντε παραστάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον βασικό γυναικείο ρόλο θα τον ερμηνεύσει η ταλαντούχα ηθοποιός των Χανίων Ραφαέλα Κλεινάκη, η οποία, αφού βέβαια διάβασε το έργο έκανε αποδεκτή την πρόταση του κ. Μαυρομάτη και οι πρόβες άρχισαν αμέσως. Κατά την διάρκεια των προβών ο Βασίλης, σαν κυνηγός ταλέντων μια ζωή, ανακάλυψε ότι η Ραφαέλα, εκτός από το ταλέντο που η ίδια έχει, έχει και μια μικρότερη αδερφή, τη Μαρία!!!! Πληροφορήθηκε ακόμα, πως η Μαρία δεν είναι μόνο αδερφή της Ραφαέλας, αλλά είναι και υψίφωνος με σπουδές σε Αμερικές, όπερες και δεν συμμαζεύεται!!!!! Αφυπνίσθει  τότε ακαριαία ο Πυγμαλίων του Μαυρομάτη, που στο παρελθόν έχει ανακαλύψει ταλέντα όπως: Χωματά, Αστεριάδη, Αρλέτα, Αμπάβη, Κουμιώτη, Ζωγράφο, Σαββόπουλο, Παπακωνσταντίνου, Βιολάρη, Ανδρεάδη και άλλους. Το ίδιο ακαριαία έπεσε και η πρότασή του στη Μαρία!!!! «Να κάνει δηλαδή μια εμφάνιση στο έργο ώστε να έχουν την ευκαιρία τα Χανιά να απολαύσουν τα σπάνια φωνητικά προσόντα της». Φαίνεται πως «οι ουρανοί ήταν ανοικτοί» και το θαύμα έγινε!!
    Στις 12,13,14,15 και 16 του Μάρτη στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων:  Οι, Βασίλης Μαυρομάτης, Ραφαέλα Κλεινάκη,  Λουΐζα Μαυρομάτη, Γκλόρια Μοσχονά, Μιμόζα Ντάνε και Παναγιώτης Αργύρης, θα μας χαρίσουν δύο ώρες αβίαστου γέλιου, σατιρίζοντας όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Όσο για την Μαρία Κλεινάκη.. την.. «από μηχανής Θεό»,  αφήστε να είναι η έκπληξη της παράστασης!!! Πρέπει επίσης να πούμε ότι από τα εισιτήρια της Πέμπτης και της Παρασκευής, τα 2 ευρώ θα διατεθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του «Ορίζοντα».
Γενική είσοδος: 10 ευρώ  
Προπώληση: στο FOTOASTRO και στο BENIZEΛΕΙΟ ΩΔΕΙΟ