Ποια είναι η Βραζιλιάνα καλλονή που επισκίασε τη Jlo και ξεσήκωσε τα πλήθη στην έναρξη του Μουντιάλ

jennifer_claudiaΣτον υπόλοιπο κόσμο μπορεί μέχρι χθες να ήταν ουσιαστικά άγνωστη, στη Βραζιλία είναι όμως μια πραγματική σταρ.

Όταν βγήκε στη σκηνή για το opening του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο πλευρό της Jennifer Lopez και του Pitbull, πολλοί ήταν εκείνοι που νόμιζαν ότι έβλεπαν τη Jlo… διπλή.

Κι όμως η Βραζιλιάνα – Πορτογαλέζα Claudia Cristina Leite Inácio Pedreira, γνωστή ως Claudia Leitte ή Claudinha, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες στη χώρα της σάμπα κι έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο δίσκους από τότε που ακολούθησε σόλο καριέρα. Στο ενεργητικό της έχει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων το Latin Grammy Best Brazilian Contemporary Pop Album για το άλμπουμ της As Máscaras. Πέρα από την τραγουδιστική της καριέρα, είναι και coach στη βραζιλιάνικη βερσιόν του The Voice.

Μόλις εμφανίστηκε στη σκηνή το twitter πήρε φωτιά για την όμορφη “άγνωστη” ξανθιά.

 

Η καλλίγραμμη Claudia που ξεσήκωσε τα πλήθη με το “We are One” γεννληθηκε στις 10 Ιουλίου του 1980 στο Rio de Janeiro. Αρχισε να τραγουδάει παιδικά τραγούδια και στη συνέχεια βρήκε δουλειά ως τραγουδίστρια σε μπαρ. Το όνειρο να γίνει σταρ υπήρχε από πολύ νεαρή ηλικία. Κι έγινε επαγγελματίας τραγουδίστρια ήδη από τα 13 της χρόνια.

Αυτή τη στιγμή, οι followers της Claudia στο διαδίκτυο ανέρχονται σε πάνω από… 16 εκατομμύρια, ενώ εκτός από σταρ έχει και πολύ σημαντικές απολαβές. Το κασέ της έχει ανέβει στα ύψη και για κάθε της εμφάνιση αποκομίζει από 450.000 έως 600.000 δολάρια. Μαζί με τον Ivete Sangalo θεωρείται η πιο σημαντική καλλιτέχνιδα της Βραζιλίας.  Η πρόσκληση της FIFA να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Βραζιλίας στο Επίσημο Τραγούδι της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σίγουρα αποτελεί τον σημαντικότερο μέχρι τώρα  σταθμό της καριέρας της, δίνοντάς της το εισιτήριο για διεθνή πλέον αναγνώριση.

Εκτός από όμορφη, πλούσια, ταλαντούχα και διάσημη η Claudia είναι και μια στοργική μαμά του 5χρονου σήμερα Davi.


newmoney.gr