Εταιρεία κολοσσός εξαγοράζει ξενοδοχεία στην Κρήτη – Ποιος είναι ο επικεφαλής επιχειρηματίας

royal-minoan-beach-club-spens-tzon-1-620x330Διεθνής εταιρεία – κολοσσός, που δραστηριοποιείται στον τουρισμό σε περιοχές της Ασίας,  και τελευταία επιδιώκει να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, άρχισε την εξαγορά ξενοδοχειακών μονάδων στην Κρήτη, επιδιώκοντας τη μετατροπή τους σε κλαμπ για τα μέλη της από όλο τον κόσμο!

Πρόκειται για την Royal Resorts, βασική εταιρεία της Karma Royal Group, η οποία ανήκει στον 54χρονο Βρετανό Τζον Σπενς  και έχει την έδρα της στην Αυστραλία.

Ο Σπενς ήδη δημιούργησε την εταιρεία Royal Minoan Beach Club και εξαγόρασε την ξενοδοχειακή μονάδα Villea Village στον Μακρύ Γιαλό, ξεκινώντας τη δραστηριοποίηση του στην Κρήτη. Όπως δηλώνει ο Σπενς, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karma Royal Group, στο Hospitalitynet, μετά την Ινδία, όπου ήταν τα πρώτα θέρετρα που δημιούργησε, στην Ινδονησία και την Ταϊλάνδη, τώρα η προσοχή του είναι στην Κρήτη, την οποία θεωρεί εξωτικό προορισμό.

Ήδη το θέρετρο της Royal Minoan Beach Club εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τα Royal Resorts σε όλο τον κόσμο (η εταιρεία επεκτείνεται ήδη και σε άλλες περιοχές) και κατά συνέπεια αυτό ή άλλα της Κρήτης που θα ακολουθήσουν, είναι αποκλειστικά για τα μέλη των κλαμπ που δημιουργεί ο Σπενς, ο οποίος δημιούργησε την εταιρεία του το 1993 και, όπως λέει, δεν έχει οφειλές ή υποχρεώσεις σε τρίτους και κυρίως σε τράπεζες.

Οι εταιρείες του Σπενς, που προηγουμένως πωλούσε ακίνητα για την Global Group, ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται στην Ινδία, με την πώληση ακινήτων και τη δημιουργία τουριστικών θερέτρων σε πλούσιους Ινδούς του εξωτερικού.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς σε τουριστικά και επιχειρηματικά περιοδικά, δεν κρύβει την πρόθεσή του να κυριαρχήσει στο χώρο του τουρισμού σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο μεταφέροντας και πουλώντας διακοπές σε πλούσιους τουρίστες, αλλά και με τη δημιουργία δικών του μονάδων.

Ο Σπενς βραβεύτηκε πριν λίγα χρόνια στην Αυστραλία με το βραβείο του επιχειρηματία της χρονιάς.

 

candianews.gr