Αναζητούν το οπλοστάσιο της οργάνωσης

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γιάφκας της τρομοκρατικής οργάνωσης  “Επαναστατικός Αγώνας”.

Μέχρι στιγμής από τις έρευνες σε σπίτια στην Αθήνα, αλλά και στην περιφέρεια, δεν έχει βρεθεί το οπλοστάσιο της οργάνωσης.

Από την Ελληνική Αστυνομία δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μεταφέρθηκαν τα όπλα από ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης.

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας εκ των συλληφθέντων είχε τηλεφωνική επικοινωνία με άτομο που είχε σχέση με την τοποθέτηση της βόμβας στα Πατήσια, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 15χρονος Αφγανός και να τραυματιστεί σοβαρά η αδελφή του.

Διώξεις κατά των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα ασκήθηκαν σε βάρος των 6 συλληφθέντων για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα». Έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν αύριο και την Πέμπτη.

Ο αδελφός του Νίκου Μαζιώτη στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα», ο αδελφός του Νίκου Μαζιώτη, ιερέας Κωνσταντίνος Μαζιώτης, είπε ότι ο αδελφός του άρχισε να αλλάζει ιδέες μετά την φοίτησή του στο γυμνάσιο.

Όπως είπε μέχρι τα 15 του χρόνια δεν είχε προστριβές με κανέναν ούτε καν με τους γονείς του. Ανέφερε ότι οι ιδέες του δεν ήταν αυτές που είναι αποδεκτές από την κοινωνία λέγοντας ότι ήθελε να υπάρχει απόλυτη δικαιοσύνη.

Ζήτησε από τον αδελφό του να αλλάξει νοοτροπία και να αλλάξει ζωή.

[skai.gr]